Τρόποι Αποστολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η αποστολή των παραγγελιών σας πραγματοποιείται μέσω courier ή μεταφορικής στο χώρο που θα μας υποδείξετε. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για την Ελλάδα αποστέλλουμε μόνο με Ελληνικά ταχυδρομεία (Porta-Porta) και εντός δικτύου. Σε περίπτωση που η διεύθυνση παραλήπτη είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή για το δίκτυο της Ελληνικά ταχυδρομεία (Porta-Porta) παραδίδουμε στο κοντινότερο κατάστημα της courier που εξυπηρετεί  την περιοχή του παραλήπτη και εντός του δικτύου της. Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με e-mail για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσής τους.

Η ελάχιστη χρέωση για τα μεταφορικά είναι 4.99 ευρώ.

Εγγυήσεις & Service: Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αγοράζετε από το www.Ornitalia.gr ανατρέξτε στις συσκευασίες των προϊόντων, καλέστε μας στη γραμμή επικοινωνίας μας στο τηλέφωνο 0030 210 99 66 666 για Ελλάδα. ή στείλτε μας e-mail στο info@ornitalia.gr

Επιστροφές Προϊόντων: Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων ισχύουν οι κάτωθι όροι:

• Η ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος να μην ξεπερνά τις 5 ημερολογιακές ημέρες.

• Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η αυθεντική συσκευασία του να μην έχει παραβιαστεί/καταστραφεί.

• Παρακαλούμε σημειώστε πως δε γίνονται δεκτές ακυρώσεις παραγγελιών και επιστροφές προϊόντων τα οποία είναι κατά παραγγελία (build to order) και για τα οποία έχει κατατεθεί προκαταβολή.

Διαδικασία επιστροφής:

1. Συσκευάζετε το προϊόν σε κουτί μεγαλύτερο από την εργοστασιακή του συσκευασία προκειμένου να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2. Εσωκλείετε μέσα στην συσκευασία το έγγραφο δήλωσης υπαναχώρησης στο οποίο να αναφέρετε τα στοιχεία σας, τα στοιχεία της παραγγελίας σας και την αιτία επιστροφής του προϊόντος.

3. Αποστέλλετε το δέμα μέσω courier Ελληνικά ταχυδρομεία (Porta-Porta) στις διευθύνσεις που αναγράφονται στο μενού Επικοινωνία στο site μας. Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν από Ελλάδα, επιστρέφετε το προϊόν στην Ελληνική διεύθυνση. 
Παρακαλούμε σημειώστε πως τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από το www.Ornitalia.gr σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.

Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, επικοινωνούμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στα 0030 210 99 66 666 για Ελλάδα, είτε μέσω e-mail στο contact@ornitalia.gr

Επικοινωνία με το κατάστημα: Για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία ή τεχνική υποστήριξη μπορείτε πάντα επικοινωνείτε μαζί μας:

Πωλήσεις και Τεχνική Διεύθυνση Ελλάδας:

Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 99 66 666 e-mail: info@ornitalia.gr

Πωλήσεις και Τεχνική Διεύθυνση Ελλάδας:

Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 99 66 666 e-mail: contact@ornitalia.gr

Ασφάλεια Δεδομένων & Συναλλαγών

Ασφάλεια Δεδομένων:

Για την εγγραφή σας στο www.Ornitalia.gr και προκειμένου να παραγγείλετε κάποιο προιόν ή υπηρεσία θα σας ζητηθεί να δηλώσετε ορισμένα στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας, Διεύθυνση Αποστολής Παραγγελίας, Τηλέφωνα Επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά προορίζονται αποκλειστικά για τη λειτουργία της υπηρεσίας e-shop και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97.

To www.Ornitalia.gr δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρήσει τα προσωπικά δεδομένα σε καμία εταιρία, και θα κάνει καμία χρήση μόνο για τον σκοπό που τα έχετε παραχωρήσει. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου είναι απαραίτητα τα στοιχεία της Επιχείρισης. Cookies: To www.Ornitalia.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του site και χρησιμοποιούνται για την παροχή πληροφοριών και διεκπεραίωση παραγγελιών. Ασφάλεια Συναλλαγών: Το www.Ornitalia.gr δεν αποθηκεύει στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση RapidSSL® 128 / 256 bit πιστοποιημένη από την Equifax Certificate Authority του Ομίλου Geotrust.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Ο δικτυακός τόπος www.Ornitalia.gr, ο σχεδιασμός τους, τα κείμενα, τα γραφικά, οι επιλογές και οι ρυθμίσεις ανήκουν στην Χαραμουντάνης Μιχάλης & Σία Ε.Ε

ΚΑΛΑΘΙ  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €